Nog 34 dagen......
Hallo allemaal,
Nog even en dan is het zo ver: Ons avontuur begint! Op 9 september vliegen we naar onze eerste bestemming Amman, om een dag later door te vliegen naar Sri Lanka. Vanaf deze bestemming reizen we in een aantal maanden naar heel wat mooie plekken op deze aardbol. Na Sri Lanka zijn Vietnam, Laos, Thailand, Maleisie en Indonesie aan de beurt. Aan het einde van het jaar neemt Katrien afscheid en gaat Marleen nog een tijdje door! Ze zal dan nog door Australie, Ecuador, Argentinie en Brazilie bezoeken.
Op deze site kan je al onze avonturen volgen, dus houd hem goed in de gaten of meld je aan voor de mailinglist en ontvang automatisch alle updates!
Groetjes Marleen en Katrien
Ieeeh al bijna!!
Wat supergaaf!
Al gepakt?
Misschien dat ik je daarvoor nog zie.. En anders..
Een fantastische tijd!!!!!!!
Dikke kus
Hey Marleen en Katrien, jeetje wat spannend en zooooo gaaf dat jullie avontuur bijna gaat beginnen! Ik ben jaloers! ;)
Spannend! Aftellen maar!
De site is goed gelukt zo te zien..leuk kunnen we jullie volgen!
X Marleen
En natuurlijk wil ik hier alles volgen...ik ben aangemeld voor jullie mailinglist. Wacht in spanning af! xx
He sisters,
Gaan jullie missen, heueueueul veel plezier en we volgen jullie op de voet!!!
X G & A
Hey Marleen en Katrien,
Super leuk dat we jullie op deze manier kunnen volgen en mee kunnen lezen wat jullie allemaal gaan meemaken en beleven. Super spannend, maar erg stoer en gaaf dat jullie dit grote avontuur aan gaan! Veel succes met de laatste voorbereidingen.
Liefs, Nick en Tamara
HAVE FUN!!!!!!
Kus
hoi hoi
ga jullie zeker volgen
xxx maris
Ha Katrien!! en Marleen natuurlijk
Dat is leuk zo! Ik vind het geweldig dat jullie dit samen gaan doen en ben zeer benieuwd naar jullie verhalen. veel plezier met de voorbereidingen!!
groetjes
Mirjam
He meiden, het zit in de familie geloof ik. Super gaaf dat ook jullie een geweldige reis gaan maken. Ik zie uit naar jullie reisverslagen, net zo als van jullie andere zus. Heel veel plezier met jullie voorbereidingen en geniet met volle teugen van jullie wereldreis. Heel veel groeten Marianne
Hoi hoi,
Heel veel plezier! Ben wel jaloers zeg, wat supergaaf om zo'n rondreis te maken. Ik blijf jullie volgen.
Groetjes Jolien
zag op hyves van katrien dat jullie een prachtige reis gaan maken, wat super!!! een beetje ieder z'n droom maar niet iedereen leeft z'n droom!!!!
leef jullie droom, hier en nu en in de toekomst!!!
Hé Katrien
Wat stoer dat jullie dit gaan doen! Kgeef je groot gelijk, je leeft maar 1 keer en dan moet je er ook van genieten ook! Ik wens jullie een hele goede reis toe en dat jullie maar mogen genieten van al het mooie dat ons aardbolletje te bieden heeft!
Lieve groetjes Esther
He Zussen!
Veel plezier met de laatste voorbereidingen en dan......
Let the adventures begin! Alvast een super reis en Katje ik zie je vrijdag op school nog he!
Kus
Tim
Hoi Katrien,
Mooie site hoor. Heerlijk, nu al de voorpret met de voorbereidingen en straks echt op reis! Ik wens je een geweldige reis toe.
Roos