bijna bijna bijna!
Hallo lieve mensen,
Sinds afgelopen weekend zijn we weer terug op 't nest: lekker thuis bij paps en mams waar nu 3 (!) inboedels gestald staan. Reizen zit gelukkig niet in de familie :-)
Marleen heeft vorige week afscheid genomen van haar werk en is nu bezig met de laatste voorbereiding. Katrien is bezig haar laatste centjes te verdienen en inmiddels erg goed in ramen zemen!! Nog 1 dag zwoegen en dan heeft zij ook vakantie.
Samen met Wendy hebben we de route voor Sri Lanka bekeken en zijn we klaar om te starten. Nu echt nog maar 7 dagen om afscheid te nemen, tassen inte pakken en naar Schiphol af te reizen.
De spanning stijgt, hbben we alles, wat gaan we aantreffen en beleven!?Maar één ding is zeker;
WE HEBBEN ER ZIN IN!!
Voor wie we niet meer zien; veel plezier met 11-11, fijne sinterklaas en kerst en alvast een heeeeel gelukkig 2011! ;-)
Liefs Marleen en Katrien
nog succes met de voorbereidingen, raar dat ik je zo lang niet zie, maar ik volg je via deze weg Marleen !
enneuh: doe voorzicht ;)
baai baai zwaai zwaai
Heeey meiden,
Leuk dat ik via de mail bericht krijg als jullie iets laten horen. Ga jullie zeker volgen!
Geniet de laatste dagen in dit kikkerlandje!
Liefs Sonja
Hee Marleen en Katrien,
Succes met de laatste voorbereidingen!
In ieder geval heel veel plezier en geniet van jullie mooie reis!
Groetjes Marcel en Evelien
hoi meiden,
maak er een mooie reis, geniet met volle teugen!!
we kijken ernaar uit om ook met jullie mee op reis te gaan!!
laat je nog lekker verwennen bij pa en ma nu kan het nog!
veel plezier en een goede reis
Hey dames!
Geniet ervan en veel succes met alles wat jullie te wachten staat!!
Groetjes Hanneke
AHHHHHHHHHH!!! Super spannend! We skypen zondag of maandag zeker nog even. Dikke kus x
Heej dames, we waren te laat thuis van Walibi anders waren we zeker naar jullie afscheidfeest gekomen, maar we hebben nog meegenoten van jullie muziek? ha ha.
Namens ons een goeie reis en vooral veel plezier.
groetjes
Hey weer een nieuw avontuur in het vooruitzicht!
Veel plezier en we zien de foto's en verhalen wel verschijnen. *jaloers*
Gr Fritske
Laatste daagjes NL. Geniet van kaas, bitterballen en je broodje kaas bij het ontbijt...
Goede reis en heel veel plezier!
Hoi Marleen en Katrien,
Eindelijk is het dan bijna zover, geniet nog van de laatste verwennerijen thuis. We wensen jullie 'n goede reis en zien jullie reisverhalen met plezier tegemoet.
Gr. Frans & Anny
Hey Marleen en Katrien,
Nog 3 nachtjes slapen en dan gaat jullie grote reis beginnen! Spannend hoor, en wat hebben jullie eigenlijk ook lef dat jullie dit avontuur aangaan en durven!
Hebben er echt bewondering voor!
Nou meiden, laat jullie nog even lekker verwennen door jullie pap en mam en dan met z'n tweeen die grote, wijde wereld in!!
Heel veel plezier, succes en vooral genieten!!
groetjes!
He Katje,
Nog heel even en dan het avontuur in.....
Hier nog een mooie "Quote" die ik altijd in m'n achterhoofd had tijdens het reizen:
You will see more than you remember and remember more than you will see!
Happy Travel!!
X Tim
Het is bijna zover dames!!! SPANNEND! Ik ga deze site sowieso goed in de gaten houden. Heel veel plezier en geniet volop!
Nu hallo damens, misschien als ik dit schrijf zitten jullie al hoog in de wolken. Ik wens jullie een ontzettende goede reis toe en geniet met volle teugen. Ik benijd jullie ontzettend.Nogmaals geniet ervan en ik zie al uit naar jullie eerste reisverslag. Heel veel groeten en zorg dat je weer gezond en wel thuis komt. Marianne
Zo, we hebben de ladies veilig achtergelaten op schiphol waar het nooit zooooo leuk is als het om afscheid nemen gaat. Meiden...veel genieten, live your dream, maakt er iets moois van, en laat ons vooral meegenieten.
Het is nou al zooooo stil in huis !!! dikke kus pama